COMMENTS / 1

Tammy´s

I går så la jag ut på Instagram att jag varit på kurs, och inte vilken kurs som helst utan Veronica Gröntes författar kurs i skrivande och dramaturgi. Mina beteendevetskapliga kunskaper gav en otroligt bra feedback under kvällen och min förmåga att bygga upp trovärdiga karaktärer flödade tillsammans med inspirationen!
Jag hvar absolut yngst i sällskapet men mentalt var vi nog lika gamla allihop, jag kan säga att för första gången någonsin kunde jag känna mig som en jämnlike mentalt.
Fantastiska människor utan några mentala ramar som häll ett strikt och faktamässigt tänkande utan så fritt och nytänkande!

Om eknomin skulle tillåta det skulle jag utan tvekan åka på Veronicas sommar kurs i sommar, mer om  hennes kurser hittar ni på Författarskolan.se

Jag har premenurerat på hennes inspirationsmail i ca 1,5 år men inte haft möjlighet att delta i någon kurs pga ekonomin. Men när hon lottade ut gratis kursplatser genom en tävligen kunde jag inte låta bli och helt otroligt nog så vann jag! Jag vann även en gratis tryckning av min egna bok!

Kursen var i fredags 4,5 timma inne i en äldre byggnad på Vasa kyrkogata. Bara miljön där kursen hölls var inspirerande, kristallkronor i taket, mörka snidade möbler i mahogny med röda sametstyger, inner lister i taket och takrosetter.  vi fick fika i salongen efter de första 2,5 timmarna och när kvällen var slut så fanns inspirationen till säkert 5 olika böcker.  Men nu känner jag i riktigt redo att ta nästa kliv kring min biografi ”trasdockan”. Det kommer bli ett spännande projekt och någolunda hemligt fram till det är färdigt.

Ni som har läst biografin Trasdockan, kommer känna igen en del men det nya projektet kommer förhoppningsvis överaska och lyfta allt ännu mera! Till er som inte läst trasdockan, så hittar ni den här:
https://nouw.com/thereze_carlsson/trasdockan-del-1-den-arga-flickan-som-al-32044568

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Menu Title